Op de hoogte blijven?

Vul dan onderstaande velden in en ontvang nieuws van Bureau BALANS.

Coaching met Zin

Binnen mijn coachingsactiviteiten zijn er verschillende invalshoeken waar de coaching zich op kan richten. De kern van alle gesprekken en trajecten is:

Bezinning: stil staan bij en je bezinnen op wie je bent en waar je voor staat, om van daaruit het leven te leiden dat bij jou past,
bij wie jij bent en wat jij van waarde vindt in je leven en werk.

Door stress of onzekerheid weet je soms niet meer waar het echt voor je om gaat. Het voelt alsof je even de richting kwijt bent.
De thema’s waar je in vast loopt hebben vaak te maken met de levensfase waarin je je bevindt.
Er komen vragen naar boven komen die gaan over zingeving, en over de manier waarop je met jezelf, de mensen om je heen, en met wel of geen werk om wil gaan.

In mijn coaching help ik je om weer structuur aan te brengen in je gedachten en verlangens en de richting weer te vinden op je weg in het leven en in je werk.

Op het gebied van coaching bied ik een aantal mogelijkheden:

  • Verdieping van je eigen thema - in 2 – 3 verdiepende gesprekken

Je hebt een retraite gevolgd of een pelgrimstocht gelopen. Er is van alles
losgekomen en je zou daar graag nog een paar gesprekken over hebben.
We gaan dieper in op het thema dat voor jou tijdens die dagen speelde.
Dit kunnen we ook wandelend doen.

  •  Wijs zonder werk – 3 à 4 coachingsgesprekken

Je hebt jarenlang hard gewerkt. Je werk was misschien wel je leven.
Maar nu kom je in een fase in je leven waarin je wil of moet stoppen met werken.
Je wilt zinvol bezig blijven en betekenis (blijven) geven aan je eigen leven en aan de wereld om je heen.
Maar hoe? Wat vind je daarin belangrijk. Hoe ga je de fase waarin je je nu bevindt goed afbouwen en hoe ga je invulling geven aan je nieuwe fase.
In een aantal gesprekken verkennen we waar het voor jou om gaat, wat van wezenlijk belang is en hoe je daarmee verder wil.

  • Zingevende loopbaan coaching – 7 sessies van 2 uur

Je staat op een keerpunt in je leven en vraagt je af of je dit werk wil blijven doen of dat je het op deze manier wil blijven doen. Haal je er nog voldoende inspiratie, plezier, voldoening uit?
Het werk dat je nu doet, past nier meer bij je. Je voelt dat er iets knelt. Het is teveel, het past niet bij je kwaliteiten, het voelt niet meer als zinvol. Je wilt iets anders, maar je weet niet wat.
In de coaching gaan we samen, stap voor stap in een traject van 7 sessies, op onderzoek uit: naar wie je bent en niet bent, wat je beweegt, wat je waarden zijn, waaruit je kracht en energie haalt, wat voor werk je voldoening geeft en hoe je dat aan de buitenwereld kunt laten zien. Dat laatste ontdekken we in een extra sessie waarin je een Groot Innerlijk Kledingkompas kunt gaan maken.
Na dit traject weet je weer wat je wil met je werk, en hoe je daar vorm aan kunt gaan geven.
Voor een verdere uitwerking van dit traject kijk op de pagina Coaching naar werk.

BUREAU BALANS  ELISABETH J. BROUWER  T 06 293 533 11  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.